Skrotning af bil

Skal din bil skrottes?

Hos Marslev Autolager tilbyder vi også skrotning af bil fra vores autoophugger nær Odense på Fyn. Når det kommer til skrotning af bil, er det vigtigt at der tages de nødvendige lov- og miljømæssige forholdsregler. Ved ophugning af din skrotbil sikrer vi, at forurenende stoffer behandles forsvarligt.

Afhentning af bil

Ønsker du skrotning af bil så afhenter vi den gerne, hvis den ikke kan køre eller hvis den har køreforbud. Du har naturligvis også mulighed for at aflevere bilen her hos os. Når vi har modtaget din bil, sørger vi for at afmontere akkumulator, vi tapper bilen for benzin, olie, bremsevæske mm. Vi afmonterer desuden reservedele og opbevarer dem samt miljøbehandler bilen. Vi bestræber os på at levere en miljørigtig skrotning af bil.

Miljøgodkendt og registeret autoophugger

Vi er en miljøgodkendt og registeret autoophugger, som har stor erfaring af skrotning af biler på Fyn og området omkring Marslev og Odense. Vi er de rette at kontakte, når du vil skrotte din gamle bil. Miljøordningen for biler er lavet, for at motivere dig som bilejer til at indlevere din udtjent bil til en miljørigtig skrotning. Denne ordning blev indført, fordi mere end 4000 biler årligt efterlades i naturen, på gader og pladser.

Skrotning af bil i Odense på Fyn

Ønsker du skrotning af bil så er du velkommen til at kigge forbi vores autoophug nær Odense på Fyn. Når du afleverer din gamle bil hos os, får du en skattefri skrotpræmie. Når din bil skal skrottes, skal den forbi en autoriseret autopophugger. Hos Marslevautolager står vi gerne for ophugning af din bil, hvis du befinder dig på Fyn og har en bil, der skal skrottes. Har du spørgsmål til hvad du kan få i skrot skrotpræmie for din bil er du velkommen til at ringe til os.

Ring til os på telefon 65 95 11 90 og få hjælp til skrotning af din bil eller til køb af reservedele til biler.

Når bilen skal skrottes så husk altid registrerings attest og NEM ID.