Reservedele

Mangler du reservedele til din bil?

Hos Marslev Autolager forhandler vi, fra vores autolager tæt på Odense på Fyn, altid autodele og reservedele til biler, som er i god kvalitet. Så hvis du f.eks. er på udkig efter reservedele som dæk, fælge, gearkasse eller en ny motor, kan vi hjælpe dig med at finde det, der passer til netop din bil.

Alt efter hvilken bil og model du har, kan det være dyrt at anskaffe sig nye reservedele til biler. Vi har derfor gjort det muligt at købe brugte reservedele som du kan få fingrene i. Vi har stort fokus på at vi leverer reservedele til biler, vi kan stå inde for og som er af høj kvalitet.

Vi genbruger reservedele

Selvom det måske kan virke mærkeligt, findes der faktisk mange velfungerende reservedele på de biler, som bliver skrottet. Dette kan f.eks. være reservedele som en kobling eller gearkasse, som sagtens kan bruges i en fungerende bil.
Vi tager udelukkende de gode reservedele fra bilerne og er lagerførende i forskellige reservedele til biler, fra mange forskellige bilmærker.

Reservedele til biler i Odense på Fyn

Vi har gennem årene hjulpet mange kunder på Fyn med reservedele til biler, heriblandt også kunder fra Odense og andre nærliggende byer. Så hvis du har brug for hjælp til at finde de rette reservedele eller ønsker skrotning af bil, er du velkommen til at kontakte os på telefon 65 95 11 90 eller kigge forbi vores autolager i Marslev på Fyn tæt på Odense, hvor vores autoophugger står til rådighed.