Autoværksted nær Odense  

Professionelt autoværksted i Marslev nær Odense

Hos Marslev Autolager er vi eksperter i biler – og vi efterlader aldrig en opgave, før du er helt tilfreds. Med mange års erfaring er vi et professionelt autoværksted med hjertet på det rette sted. Hos os er du sikker på at få værdi for pengene – uanset om du eftersøger holdbare reservedele, klargøring til syn eller skal have skrottet din bil. Kontakt os eller besøg os allerede i dag på vores værksted nær Odense. Vi glæder os til at se dig!

Erfaren automekaniker med øje for detaljen

Vores brede erfaringsramme gør os til den perfekte samarbejdspartner for dig. Vi har specialiseret os i alle slags biler og kan derfor hurtigt fejlfinde og løse problemet, så du kan komme sikkert ud på landevejene igen.

Hos os er ingen opgave for stor eller for lille. Vi behandler hvert enkelt problem med omhu og særlig sans for detaljen. Vi er med andre ord kvalitetsbevidste og gør en stor indsats for, at du sidder tilbage med en helt unik serviceoplevelse.

I kraft af vores mange kompetencer kan vi både hjælpe dig med at finde nye reservedele til bilen eller gøre din bil klar til syn.

Sikker klargøring til bilsyn

Er du bekymret for, om din bil kan gå igennem syn? Så hjælper vi dig gerne hos Marslev Autolager nær Odense. Vi har arbejdet med mange forskellige bilmærker og kan af den grund hurtigt lokalisere en fejl, når vi ser den.

Når vi undersøger din bil, gør vi os umage. Det betyder, at vi kontrollerer og undersøger hver af bilens vitale dele i henhold til de pågældende forskrifter for det enkelte bilmærke. Vores fremgangsmåde er proaktiv, og vi går ned i selv den mindste detalje.

Bevar køreglæden med hjælp fra os

For at være sikker på at bilen fungerer optimalt, er det vigtigt, at man overholder bilsyn. Som udgangspunkt skal bilen til syn hvert andet år. Du vil få en påmindelse i Digital Post, når det er tid til eftersyn.

Under et bilsyn vil man blandt andet se på de forhold i bilen, der er med til at sikre færdselssikkerhed. Det vil sige kontrol af styretøj, lygter, støddæmpere og andre bærende dele af bilen såvel som de miljømæssige forhold på bilen.

På vores autoværksted kan vi gøre din bil helt klar til syn. Vi eftertjekker bilen fuldkomment, så du kan gøre trygt til bilsyn og videre ud på vejene med et smil på læben.